Saturday, March 12, 2022

Beugelsdijk

Tom Beugelsdijk mag meedoen tegen Go Ahead Eagles. Deze rubriek wordt gedurende de dag continu ververst.


Beugelsdijk Rustig

De verdediger kwam na een luchtduel lelijk terecht en werd.

. Uit voorzorg wordt de verdediger wel gecontroleerd in het ziekenhuis. Het lijkt dus met een. 57 seconden geleden 1 NUjij-reactie reactie.

Waarom Beugelsdijk dit weekend ondanks vijfmaal geel mag spelen. Beugelsdijk ging een kopduel aan met Isac Lindberg en klapte daarna hard neer op zijn rug. Scheidsrechter Richard Martens had direct de ernst van de situatie in de gaten en maande de verzorgers om.

Het gaat naar omstandigheden goed met Tom Beugelsdijk en hij is goed aanspreekbaar zo meldt de club. Tom Beugelsdijk 07. Tom Beugelsdijk is zaterdag met een ogenschijnlijk zware blessure uitgevallen in de wedstrijd van zijn club Sparta tegen Go Ahead Eagles.

Na een lelijke val van Tom Beugelsdijk zit de schrik er even flink in op Het Kasteel maar na geruststellende berichten herpakt Sparta zich met een zege op Go Ahead Eagles. In de rubriek Sport Kort besteedt Telesport aandacht aan het dagelijkse nieuws. 57 seconden geleden Update.

Sparta-Go Ahead hervat na lelijke val Beugelsdijk 12 maart 2022 1613 12-03-22 1613 Laatste update. 9 mrt Van Wonderen neemt Go Ahead-revelatie mee naar Friesland 9 mrt Gravenberch staat. Jeroen Houwen G 06.


Tom Beugelsdijk Toms


Tom Beugelsdijk Fussball Toms


Pin Van Astrid Beugelsdijk Op Kunst


Paaseiland Gestileerde Beelden Over Paaseiland Verspreid Arnold Beugelsdijk Kunstenaar Pentekening Kunstwerk


Belegering Van Rome Op Locatie Gemaakt Met Potlood Tijdens Mijn Reizen Door Italie Arnold Beugelsdijk Idee Verf Kunstenaar Painting


Tom Beugelsdijk Toms Fussball


Pin By Amy Ashby Fazenbaker On Tim S College Days Tim Tebow Gator Nation Gators Football


Tommie Beugelsdijk Seizoenen Voetbal


Aan Beugelsdijk John Van Den Berg Stedelijk Ogen

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya